Tarieven & Voorwaarden

Tarieven 2022

VERZEKERDEN PREMIE PER INSCHRIJFPERIODE(**)
FORFAITAIR BEDRAG GEZIN € 118,- per jaar    
REKENINGHOUDER OF PARTNER € 26,-per jaar    
KINDEREN EN ANDERE GEZINSLEDEN € 24,- per jaar    
PREMIETOESLAG VOOR MEEVERZEKERDE OUDERS TUSSEN 65 EN 70 JAAR + € 8,-

* Premie tot 31 december van het jaar van inschrijving, daarna betaalt u 100% van de premie bij verlenging van het contract.

** Voor elke aanvraag, wijziging en/of prolongatie van een Injad Achamil Europe verzekering wordt EUR 12.50,- aan administratiekosten in rekening gebracht 

*** Alle op deze pagina vermelde tarieven zijn per 1 januari 2022 geldig. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 

Hoe verleng ik de verzekering Injad Achamil Europe?

Om de verzekering IAE in 2022 te verlengen, heeft Chaabi Bank uw machtiging om te incasseren nodig. Via deze link is opgenomen de stappen om een machtiging te geven.

In het kort:

1- De Klant ontvangt een uitnodiging naar zijn email -die gebruikt wordt om in loggen op Mijn Chaabi Bank- met een link om de machtiging voor Banque Chaabi du Maroc / Chaabi Bank digitaal te ondertekenen.

2- De klant dient de algemene voorwaarden van "Twikey*" door te lezen, goed te keuren en bevestigen. *Twikey is de organisatie waarmee Chaabi Bank samenwerkt om het incasseren rechtsgeldig en zo simpel mogelijk te houden.

3- De eigen bank van de klant wordt weergegeven.

4- De klant dient in het E-Banking module van zijn eigen bank de machtiging goed te keuren via QR code of digipass en de premie 2022 te voldoen.

5- Nadat stappen 1 t/m 4 zijn uitgevoerd door de klant, is binnen 10 werkdagen de nieuwe polis beschikbaar op Mijn Chaabi Bank.

 

Voorwaarden & Handleidingen

U kunt hier het dienstverleningsdocument en de algemene voorwaarden downloaden.