Maak kennis met ons

Sinds de oprichting in 1972 heeft Chaabi Bank een constante groei en ontwikkeling doorgemaakt. Chaabi Bank heeft sinds zijn oprichting in meerdere Europese hoofdsteden vestigingen geopend. Als “Chaabi Bank Europe” opereert de bank onder de vleugels van de grootste bankengroep van Marokko, de Groupe Banque Populaire.

Het vestigen en verder versterken van het merk Chaabi Bank in Europa vormt de kern van onze strategie. Prestaties, betrokkenheid en nabijheid zijn de belangrijkste strategische principes van Chaabi Bank. Deze principes vormden eveneens de basis voor de opening van meerdere vestigingen in Nederland in 2007. De opening van deze vestigingen was zowel een mijlpaal in het bestaan van Chaabi Bank als het begin van een nieuw hoofdstuk.

Chaabi WindmillBetrouwbaarheid, deskundigheid en gelijkwaardigheid spelen sinds de oprichting een centrale rol in de filosofie van Chaabi Bank. U kunt erop vertrouwen dat deze principes centraal staan in de omgang met onze klanten. Dagelijks zetten wij ons in om u met al onze kennis en ervaring terzijde te staan en u te helpen bij het realiseren van uw plannen.

Het is onze ambitie om op termijn een stabiele groei te realiseren, en bovendien om van Chaabi Bank in Europa een toonaangevende bank te maken met een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand dienstenaanbod voor de Marokkaanse gemeenschap.

Onze strategie en ambities maken de weg vrij naar nieuwe doelstellingen. Bij het realiseren van onze ambities, waarbij de culturele identiteit van de klanten een belangrijke rol speelt, verliezen wij de kwaliteit van onze dienstverlening en onze kernwaarden niet uit het oog. In deze context manifesteert Chaabi Bank zich meer dan ooit als een toonaangevende bank voor de Marokkaanse gemeenschap in Europa. Een bank die een belangrijke rol speelt in haar sociale en economische ontwikkeling.

Zo consolideert Chaabi Bank zijn dienstenaanbod voor zijn klanten, die van oudsher bestaan uit particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Dankzij de synergie met haar moederbedrijf, de Banque Centrale Populaire, en in het bijzonder met de Banque Des Marocains du Monde (Marokkanen in het buitenland), beschikt Chaabi Bank over een belangrijk potentieel en een unieke positie.