BLADI iDEAL

MIJN CHAABI BANK

MIJN CHAABI BANK is de online dienst voor het overmaken van geld naar Marokko en het aanvragen van een uitvaartverzekering. Sinds de lancering hebben inmiddels meer dan 20.000 klanten gebruik van gemaakt.

MIJN CHAABI BANK is een nieuwe stap in de online dienstverlening van Chaabi Bank Nederland en die voortdurend verbeterd wordt. Overal en 24/7 beschikbaar. Thuis op de bank of op uw werk, geld overmaken of een uitvaartverzekering aanvragen? Dat is zo geregeld via MIJN CHAABI BANK!

GELD OVERMAKEN

Bent u in Marokko en heeft geld nodig of heeft u geen tijd om tijdens de openingstijden onze bankshop te bezoeken? Voor u heeft Chaabi Bank de oplossing! Via BLADI iDEAL is geld overmaken waar u ook bent in de wereld net zo eenvoudig als geld overmaken binnen Nederland.

BLADI iDEAL biedt u de flexibiliteit om uw geldovermakingen naar Marokko via het internet uit te voeren. Dit kan naar een ieder willekeurige Marokkaanse bankrekening of naar een begunstigde die het geld contant kan opnemen in één van de filialen van Banque Populaire/ Banque Chaabi in Marokko. Met een paar klikken op de website van Chaabi Bank Nederland kunt u met gebruik van iDEAL waar u ook bent geld overmaken.

Voorwaarden BLADI iDEAL

 

U dient zich voor MIJN CHAABI BANK te registreren. Klik hier om u te registreren als u nog geen account heeft.

Heeft u al een account, dan kunt u hier direct geld overboeken naar Marokko.

Geld overmaken naar Marokko (Nederlands)

Geld overmaken naar Marokko (Arabisch)

Geld overmaken naar Marokko (Tamazight)