Verzekeringen

Injad Achamil wordt niet meer aangeboden in Nederland. Voor al uw vragen over uw bestaande Injad Achamil contract dient u contact op te nemen met uw Banque Populaire vestiging in Marokko of via de website van Maroc Assistance Internationale www.mai.co.ma

Injad Achamil Europe is een nieuw product die door Chaabi Bank in Nederland wordt aangeboden. Voor zowel een nieuwe aanvraag of een wijziging kunt u terecht bij Chaabi Bank in Nederland. 

Als u Injad Achamil Europe heeft afgesloten dan ontvangt u uw polisblad en algemene voorwaarden in het Nederlands. Alle vergoedingen worden op uw Nederlandse Chaabi Bank rekening (Euro’s) gestort.

Voor uitgebreide productinhoudelijke verschillen verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van Injad Achamil Europe.

Voor het afsluiten van een nieuwe Injad Achamil Europe, opent Chaabi Bank een nieuwe bankrekening voor u in Nederland. Na het openen van de bankrekening is het mogelijk om Injad Achamil Europe aan te vragen.

Uw premie wordt automatisch afgeschreven van uw bankrekening bij Chaabi Bank. U kunt op uw Chaabi Bank rekening contant geld storten of het te storten bedrag aan de balie pinnen. Daarnaast is het mogelijk om geld over te maken via uw internetbankieren naar uw Chaabi Bank rekening.

Indien u een verzekering wenst af te sluiten bij Banque Populaire, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw Banque Populaire vestiging in Marokko daar wij vanuit Nederland helaas uw aanvraag niet in behandeling kunnen nemen.

Voor alle informatie aangaande Injad Achamil verzoeken wij u vriendelijk om de website van Maroc Assistance Internationale te raadplegen (http://www.mai.co.ma). U treft hier alle informatie over uw Injad Achamil en kunt hier tevens uw bewijs van deelname uitprinten. Voor vragen omtrent uw Injad Achamil verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw vestiging van Banque Populiare in Marokko daar wij vanuit Nederland helaas uw vraag niet in behandeling kunnen nemen.