Hoe lang duurt het voordat mijn BLADI iDeal transactie is verwerkt

Om u geldoverboeking te kunnen verwerken dienen we uw gegevens te verifiëren. Dit gebeurt op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. We streven ernaar om alle transacties voor 17:00 uur nog dezelfde dag te verwerken.

Zodra u een stortingsbewijs heeft ontvangen betekent dit dat het geld is verstuurd naar Marokko.

In geval van contante opname duurt het ongeveer 2 a 3 uur voordat de begunstigde het geld kan ophalen in één van de filialen van Banque Populaire. is de naam van de begunstigde verkeerd geschreven dan kan het bedrag niet uitbetaald worden. zie vraag "Naam begunstigde is verkeerd geschreven. Wat nu?"

Heeft u geld verstuurd naar een rekening, dan duurt het over het algemeen 24 uur voordat het geld beschikbaar is op de rekening van de begunstigde in geval van een rekening van Banque Populaire. Indien de begunstigde elders bankiert moet rekening gehouden worden met 48 uur.

Om de verwerking soepel te laten verlopen dient u uw gegevens nauwkeurig te vermelden. Ook is het belangrijk dat u het geld stort vanaf een rekening waarop u ook als rekeninghouder vermeld staat. Dat bespoedigt de verwerking