Wijziging in de tarieven en voorwaarden money transfer services

 

Als klant van Chaabi Bank betaalt u per 1 januari 2017 de meest gunstige tarieven voor uw geldovermakingen naar Marokko, dit is afhankelijk van de gekozen service. U vindt de complete tarieven onder Geldoverboekingen - Tarieven.

 

Geld overmaken via Chaabi bank heeft de volgende voordelen voor u:

  • Snelle, eenvoudige en zeer veilige service
  • Beste wisselkoers EUR – DIRHAM in Nederland
  • De commissie is al vanaf EUR 0,50 ,- en is aanzienlijk lager dan andere aanbieders.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via onze website

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice via 0900-224 2224. U kunt ons op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bereiken. U kunt uiteraard ook mailen naar klantenservice@banquechaabi.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Met vriendelijke groet,

Chaabi Bank